De opening van de duo expositie 'Gezegend' van de beeldend kunstenaars Lody van Leeuwen en Heleen de Lange is op zondag 25 november om 14.30 uur is in het NH hotel in Zoetermeer. De opening wordt verricht door Cora Huijbens, vicefractievoorzitter van D66 Zoetermeer.

181024 HeleenLody 0024

Lody schildert in olieverf en in acryl. Haar werk is verhalend. De mens in al zijn verschijningsvormen wordt weergegeven met humor en fantasie. Ook uit de keramische beelden spreekt de empathie van deze veelzijdige kunstenaar.

Heleen schildert met acryl op linnen. Haar doeken zijn opgebouwd uit verschillende lagen verf opgebracht met het paletmes en penseel. Zo ontstaan schilderijen met een diepe gelaagdheid. Mensen en natuur vormen een inspiratiebron voor haar doeken.

Kunstenaarsvereniging Ateliers 1819 uit Rokkeveen organiseert regelmatig een duo-expositie. Doel is kunst in hun wijk bekendheid te geven.

De expositie is van 25 november 2018 tot 11 januari 2019 alle dagen vrij te bezichtigen in het NH Hotel, Danny Kayelaan 20 in Zoetermeer. 

-advertenties-

-goede doel-