IMG 3581Ook komend jaar doet Orkest Collectief mee met de uitvoering van een spetterende Nieuwjaarsvoorstelling die op 8 januari 2019 in het Stadstheater te zien zal zijn. Het orkest is al druk bezig met repeteren, maar is nog op zoek naar muzikanten die mee willen spelen.


In het repertoire dat Orkest Collectief zal uitvoeren zal een afwisseling zijn tussen begeleidende nummers en eigen nummers. Het programma is divers en bestaat deels uit nummers die u waarschijnlijk allemaal kent. Tijdens de Nieuwjaarsvoorstelling zal daarom ook lekker worden meegezongen en geswingd.
Voor deze voorstelling is de bezetting nog niet volledig rond en wordt er (dringend) gezocht naar invallers op trompet, hoorn en klarinet. Vind je het leuk om aan dit project mee te doen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Orkest Collectief is een orkest voor de gevorderde amateur en bestaat uit hout- en koperblazers, slagwerk, keyboard, piano, basgitaar en elektrische gitaar. Het staat onder leiding van Alexander Muilwijk. Orkest Collectief is een dynamisch, creatief en allround ensemble dat diverse muziekstijlen speelt, zoals filmmuziek, musical, bigband, pop, jazz, moderne en klassieke muziek.
Lijkt het je leuk om een keer mee te doen, schroom dan niet en kom eens meedoen of kijken op een repetitieavond, maandagavond van 20.00-22.15 uur in het CKC Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-