20181105 461

De familie van der Bom won afgelopen woensdag de Halloween Home Award voor het mooist versierde huis van Zoetermeer. Naast een mooie award mochten zij de hoofdprijs, 1 minuut gratis winkelen, maandagavond komen ophalen bij Albert Heijn XL in het Stadshart.

Van tevoren hadden Victor en Melanie van der Bom al een route uitgestippeld, zo wilden zij heel graag een nieuwe Senseo zien te bemachtigen. Maar manager Ian Tabben was niet van plan om het winkelen al te gemakkelijk te maken, de kandidaten moesten winkelen in een donkere winkel, met slechts hoofdlampjes om bij te schijnen. Ook stonden er enkele Halloween acteurs verborgen opgesteld om de winkelende kandidaten eens goed te laten schrikken. De kandidaten hadden zich van hun kant ook gekleed in Halloween stijl en begonnen geconcentreerd aan hun bijzondere winkelervaring.

20181105 430  20181105 442 

Victor: "1 minuut gratis winkelen, geweldig! Dat moet je meegemaakt hebben om het te geloven!". Victor en Melanie wisten in totaal voor een bedrag van €560 bij elkaar te shoppen in een minuut, mét hun zo gewenste koffiezetapparaat erbij. Melanie: "We hadden het echt niet verwacht, maar zijn hier zó blij mee!"

 

-advertenties-

-goede doel-