20181031 083kopieDe Halloween award voor het Best Decorated Huis in Zoetermeer gaat naar de familie van der Bom, met hun prachtig gedecoreerde huis in Oosterheem. De uitslag werd woensdagavond, op Halloween, bekend gemaakt in Club Spetters in het Stadshart.

De jury was even daarvoor in een karakteristieke Harry Potter dubbeldekkerbus op bezoek gegaan bij alle genomineerden. De jury, bestaande uit vertegenwoordigers van Het Streekblad, Radio ZFM en Zoetermeer Actief vond het een moeilijke keuze: "Iedereen had echt zijn best gedaan om het huis zo mooi mogelijk te versieren! Het was wel heel leuk om alle genomineerde huizen van dichtbij te bekijken, zo zie en voel je toch meer de sfeer dan op een foto". De goede en pakkende Halloween sfeer van de familie van der Bom gaf uiteindelijk de doorslag. Het huis was griezelig, maar ook heel sfeervol versierd en verlicht. 

 20181031 037kopie   20181031 048 

Victor van der Bom heeft normaal wel zijn woordje klaar, maar was na het bekendmaken van de uitslag wel even stil. "Dit hadden we echt nooit verwacht, er zijn zoveel mooi versierde huizen in Zoetermeer. Ik vind juist de sfeer bij Halloween heel belangrijk, het is niet alleen maar om mensen bang te maken. Wij versieren ons huis graag, niet alleen met Halloween maar ook bijvoorbeeld met Kerstmis, gezellig!".

De winnaars van de Halloween Home Award mogen 1 minuut gratis winkelen bij de Albert Heijn XL in het Stadshart, maar dan wel in het donker!

Troostprijzen waren er voor het engste huis aan het Kraaienveld en het mooiste huis, compleet versierd in Halloween- Alice in Wonderland thema, aan de Wildenberg.

-advertenties-

-goede doel-