Spoken en geesten dwalen rond, gekriebel van spinnen en spinnenwebben, een geweldige theatershow en je ruikt de geur van griezelkoekjes: dit is ‘Happy Halloween bij Speelmeer!’ Het wordt donderdag een klein beetje spannend bij Speelmeer.

Wil je misschien een slang zien? Een spin of een dikke pad? Kom dan ook als je durft en beleef een superdag! En kom je verkleed naar Speelmeer? Dan ligt er bij de kassa een spannend lekkere verrassing voor voor je klaar. Natuurlijk kun je ook voetballen, een workshop volgen of lekker zwemmen.

DSC 7875

De hele dag door kun je deelnemen aan activiteiten zoals voetbalboarding, het springkussen, drakenrun / piratenschip of de Halloween prijzen estafette. Vanaf 10.00 uur en verspreid over de ochtend zullen verschillende activiteiten starten zoals de spoken speurtocht, de griezelquizzz, de heksendans of het mummiespel. Andere activiteiten zijn onder andere een potje pannavoetbal, spinkoekjes bakken, halloween buttons maken, sieradenworkshop of een heksendrankje brouwen.

Vanaf 15.00 wordt het pas echt spannend als Jovel Entertainment het theater overneemt en de Sprookjestovenaar langskomt. De Sprookjestovenaar neemt het publiek mee in een magisch verhaal met verschillende sprookjesfiguren. De magische kist met de verzameling van de tovenaar laat de verhalen veranderen in wonderen. Verdwaal in een sprookjeswereld, luister naar de tovenaar en geniet van de goochelkunsten! Alle sprookjes samen vormen een verhaal vol beleving en natuurlijk... magie!

Wie, waar, wanneer, en hoeveel?

Wie: Speelmeer is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Waar: Sportcentrum De Veur aan de Prismalaan 40.
Wanneer: Donderdag 25 oktober, van 10.00 tot 16.00 uur.
Kosten: De toegang is voor kinderen € 3,10. Kinderen met een Zoetermeerpas kunnen op vertoon van de pas Speelmeer gratis bezoeken. Ouders die blijven betalen ook € 3,10 maar kunnen nergens aan mee doen! Zij nemen plaats op de tribune of in het restaurant.

Aanmelden is niet nodig. Neem eten en drinken mee en laat vooral kostbaarheden (zoals je mobieltje en sieraden) thuis. In geval van nood mag je altijd naar huis bellen. Tip: laat het telefoonnummer van je ouder(s) of verzorger(s) op je arm schrijven. Je  portemonnee kun je bij de ‘inbewaargeving’ afgeven, zodat je hem niet kunt verliezen.
Kijk voor meer informatie en de zwembadregels: www.speelmeer.nl

-advertenties-

-goede doel-