IMG 7634clown 1Tijdens de herfstvakantie – van 20 tot en met 28 oktober – kan Zoetermeer weer flink genieten van de kermis. Net als vorig jaar zal de kermis in het teken staan van Halloween. Gedurende de week vinden er allerlei activiteiten plaats rond het thema Halloween voor jong en oud.

De Floravontuur Halloweenkermis zal staan op het Evenemententerrein aan de Van der Hagenstraat, direct naast de SilverDome. Jong en oud kunnen genieten van uitdagende, leuke en spannende attracties. De hele week kan er naar hartenlust worden gevlogen, geroetsjt, gedraaid, gegraaid en geschoten. Uiteraard ontbreken de diverse eetkramen niet en er worden natuurlijk verschillende activiteiten georganiseerd.

Op de zaterdag avonden (20 en 27 oktober) is het griezelen tijdens de spectaculaire Fright Nights. Op de zondagen is het tot 18:00 uur eurodag. Op woensdag 24 oktober is het familiedag en geldt de actie 3=2 betalen (tot 18:00 uur) en kunnen de kinderen geschminkt worden.
Terug van weggeweest deze editie; de prikkelarme kermis. Op maandag 22 oktober tussen 14:00 – 16:00 uur gaan geluid- rook-, en lichteffecten zachter en/of helemaal uit én gaan attracties langzamer (indien mogelijk), om ook bezoekers met o.a. ADHD, epilepsie en autisme van de kermis te laten genieten.

-advertenties-

-goede doel-