Kajal band 300x169Vrijdagavond 12 oktober neemt Kajal de luisteraar mee van de typische bristol triphop clubsound van de jaren 90 naar de ambient-pop van nu. Zaterdag rockt JJ MusicHouse weer, maar dan met Alfa Female.

Chill-out & relax. Met eigen nummers, maar ook met covers van Massive Attack en Hooverphonic brengt Kajal je in triphop sferen. Om vervolgens wakker geschud te worden door messcherpe grooves, cosmetische effecten en strakke beats. Meeslepende klanken en onaardse sounds geven Kajal haar eigen stijl ergens tussen triphop, rock en ambient, met een randje dubstep en uitstapjes naar downbeat & drum ‘n bass.

Aanvang van het optreden is 21.00 uur.

 

alfa female 300x300Alfa Female

Simpel, hard en knettergek.  De band Alfa Female, opgericht door 4 vrouwen, bestaat inmiddels 10 jaar.  Hun filosofie is dat een simpele basis belangrijk is om een liedje uiteindelijk zo krachtig te krijgen dat het meteen in ieders hoofd blijft hangen! En daar is Alfa Female ruimschoots in geslaagd. Dat Alfa Female is gegroeid, is duidelijk te horen op hun nieuwe album die eerdaags uitkomt. De band bestaat uit Liza van Rutte (lead vocals en gitaar), Cyntha Haan (bas en backing vocals), Debby van Lochem (lead gitaar) en Tommy Schweinsberg (drums). Hun motto: zien en voelen is geloven en beleven!

Het optreden begint om 21.00 uur.

-advertenties-

-goede doel-