IMG 7005Zondagmiddag 7 oktober is in het Golden Tulip Hotel van Zoetermeer de maandelijkse jazz weer van start gegaan. De bekende Gipsy Band Basily heeft deze middag op een geweldige manier geopend met een werkelijk spetterend optreden.

Helaas was violist Tucsi wegens ziekte niet van de partij, maar zijn collega’s hadden gitarist Zonzo van de Basily Boys meegenomen die werkelijk speelde dat de vonken er vanaf sprongen. Met hun opzwepende nummers, die op humorvolle wijze werden afgewisseld met verhalen, wist dit Sinti-zigeunerorkest het publiek van de eerste tot en met de laatste noot aan hun voeten te krijgen. Een staande ovatie gevolgd door een encore was het resultaat van een super jazzmiddag.

 

IMG 7017  IMG 7054 

Het volgende concert van Fascinating Jazz is 4 november; dan zal vocaliste Marjorie Barnes Trio optreden. Reserveren kan via een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch naar 079 3316177. Er worden geen reserveringskosten berekend.

Foto ('s) door: Ernst van Erkelens,  ernst.vanerkelens.nlhttps://www.zonerama.com/ZoetermeerJazz/Album/4677103 

-advertenties-

-goede doel-