Zoetermeerder Duane Ruijtenbeek kwam na afloop van de riddershow op het Historisch festival aanrijden op een wit paard. Deze prins stapt af en vraagt zijn Hailey naar voren. Ze hebben elkaar, een prachtige dochter en een huis. "Wil jij met mij trouwen", vroeg de prins.

 

AanzoekDuane 1 AanzoekDuane 2  AanzoekDuane 3
Prins en wit paard "Hailey kom".  "Wij zijn al 9 jaar samen".

 

Het publiek dacht dat de ridderspelen op de Markt klaar waren en begon met het laatste applaus. Ook Hailey begon te klappen, niets vermoedend van wat er te gebeuren stond. En daar was hij ineens, de prins op het witte paard. Statig kwam hij de Markt op gereden en stapte vlak bij het publiek af. In eerste instantie zag de schone jonkvrouwe Hailey hem niet aankomen, maar ineens stond hij voor haar en vroeg haar naar voren te komen. Het publiek had al een vermoeden wat er ging gebeuren. "Je houdt niet van verrassingen, dat weet ik, maar we zijn al negen jaar samen en hebben een mooi dochter, dus nog één ding (...)", zei prins op het witte paard Duane Ruijtenbeek die plots stil viel.

Even leek hij iets kwijt te zijn, maar meteen kwamen er twee lakeien aanrennen. Zij hadden een mooi doosje bij zich en een grote bos rode rozen. 

 

AanzoekDuane 4  AanzoekDuane 5 
 Hailey kan het niet geloven  Daar komen de lakeien

 

Door de knie

IMG 5993

Prins Duane ging op één knie en vroeg: "Wil jij met mij trouwen?" Overspoeld door emoties wist Hailey nog duidelijk te zeggen: "Ja". Zij vlogen elkaar in de armen, waarna Duane riep: "Het is een ja!" Direct werden zij omringd door familie en vrienden. Het publiek op de tribune gaf een staande ovatie en daarmee is de missie van prins Duane geslaagd.

 

AanzoekDuane 6  AanzoekDuane 7 
 Daar is de ring  "Hoera voor het komende bruidspaar"

Familiebericht inzenden?

Stuur voor gratis plaatsing in de rubriek Familieberichten een foto (in jpg) en de tekst die u wilt laten plaatsen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Alle Familieberichten kunt u terug vinden onder het menu-item 'Zoetermeerders - Familieberichten'

 

Foto's door: Mark Neijssel en Fred Roland

-advertenties-

-goede doel-