Het Stadshart staat zaterdag 29 september in het teken van het Fashion Festival met als themakleuren pretty pink en glamour gold. Met deze kleuren wil de organisatie het Stadshart een Parijs tintje geven. Er worden diverse activiteiten georganiseerd waarmee prijzen te winnen zijn.

Fashion Festival 2018 Rectangle Banner 958x452px 02

Op het Promenadeplein staat een grote globe waarin bezoekers kunnen proberen een ballon te vangen waarmee ze uiteenlopende prijzen kunnen winnen. Iedereen kan op vertoon van een kassabon met een waarde van € 15,- uitgegeven in het Stadshart, een poging wagen.


Gedurende de dag lopen er stijlvolle Taste Models rond in het winkelcentrum. Zij laten bezoekers hapjes proeven die de koks van de verschillende horecagelegenheden in het Stadshart speciaal voor deze dag hebben bereid. Daarnaast staat er in de Passage een photobooth waar bezoekers op vertoon van een Stadshart Klantenkaart op de foto kunnen. Elke fotoreeks komt twee keer uit de machine. Eentje is om mee te nemen als souvenir, met de andere kan het shopbedrag in één van de winkels op de dag zelf worden teruggewonnen.

-advertenties-

-goede doel-