De pop up-huiskamer van de Nationale Ombudsman zal donderdag 27 september ook in Zoetermeer staan. Op het Promenadeplein kan het publiek van 15.45 tot 17.45 uur een kijkje nemen in deze huiskamer. De huismakers zijn een onderdeel van de tour van de Nationale ombudsman door Zuid-Holland.

ombudsman

Tijdens de tour vertelt het team van de Nationale ombudsman vanuit de pop up-huiskamer van 3 bij 3 meter aan inwoners van Zuid-Holland wat ze voor hen kunnen betekenen. Deze mobiele huiskamer doet verschillende plaatsen in Zuid-Holland aan, van Alphen aan den Rijn tot Zoetermeer. Ombudsman Reinier van Zutphen is ook regelmatig aanwezig in de huiskamer.

Wie een probleem heeft met een overheidsinstantie zoals de Belastingdienst, het CJIB, de gemeente, UWV of de politie, en er met die instantie niet uit komt, kan terecht bij de Nationale ombudsman. De Nationale ombudsman helpt mensen op weg om het probleem aan te pakken, kan een onderzoek instellen naar een klacht en kan indien nodig doorverwijzen naar het juiste adres.

Foto: Team Nationale ombudsman

-advertenties-

-goede doel-