Bijlage Lifestyle poster A5 1 van JIPOm aan je toekomst te werken als jongere moet je verschillende keuzes maken en heb je veel dingen te regelen. Om jongeren goed voor te bereiden op de toekomst organiseert het Jongeren Informatie Punt (JIP) Haaglanden op zaterdag 29 september het jongerenevent ‘Life Skills’.

 

Tijdens dit event vinden jongeren alle informatie over o.a. op jezelf wonen, omgaan met geld, vinden van werk, 18+ checklist, veilig vrijen, je rechten, live performances en nog veel meer. Wethouder Groeneveld opent Life Skills officieel om 14:15 uur. Hierbij lanceert zij tevens de ‘Digidingen-desk’ in het Forum. Bij de Digidingen-desk kunnen jongeren dagelijks tijdens het inloopspreekuur ondersteuning krijgen bij digitale overheidszaken.

Tijdens Life Skills zijn diverse organisaties aanwezig. Er is een informatiemarkt, diverse workshops zoals ‘Grip op je geld’ en ‘ Hoe presenteer ik mijzelf’, sport en muziek demonstraties en de mogelijkheid om experts vragen te stellen. Maar jongeren kunnen ook een profielfoto voor hun CV laten maken en een beat leren maken. Het kan allemaal op Life Skills!

Life Skills vindt plaats op zaterdag 29 september van 13:00 – 17:00 uur in Stadhuis -Forum aan Stadhuisplein 1. Entree is gratis! Voor meer informatie www.jiphaaglanden.nl/lifeskills

Life Skills wordt georganiseerd door het JIP  i.s.m. Bibliotheek Zoetermeer, Buurtwerk en diverse Forum partners.

-advertenties-

-goede doel-