xScheidingspunt 18094 865A9936Het Scheidingspunt Zoetermeer overhandigde tijdens de netwerklunch vrijdag 14 september het eerste exemplaar van het boekje 'Scheiden...en dan?' aan raadslid Francijn Brouwer. In het boekje staan tips, informatie, advies en ervaringsverhalen voor mensen die met een scheiding te maken krijgen.

De boekjes zullen ook verspreid gaan worden op de scholen en bij de praktijkondersteuners GGZ. Veel partners van het Scheidingspunt waren aanwezig bij de uitreiking en ontvingen een pakketje met een paar boekjes, flyers en informatie over het aanbod.

xScheidingspunt 18094 865A9915  xScheidingspunt 18094 865A9940 

Scheidingspunt Zoetermeer is een fysiek (bij het Meerpunt) en digitaal (www.scheidingspunt.nl) loket waar inwoners en professionals terecht kunnen met al hun vragen over scheiding. Of het nu gaat over de procedure, financiƫn, kinderen, ouderschapsreorganisatie, netwerk, samengesteld gezin of hoe hou ik mezelf staande na scheiding....noem het maar op. Het Scheidingspunt kent een kernteam van hulpverleners en zakelijke dienstverleners, die allen een expertise hebben op het gebied van scheiding. Met daar om heen nog andere partners. In het kernteam zitten: Kwadraad, de Opvoedpoli, kinderen- en jongerenrechtswinkel, Jeugdformaat, Schoolformaat, Jeugd- en gezinshulp, Meerpunt, Jeugdgezondheidszorg, Scheidingsbegeleiding Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-