RockababesOp een vol Cadenzaplein brak afgelopen vrijdag 14 september de strijd los om de titel ‘Beste Zoetermeerse Jongerenband 2018’ tijdens Battle of the Bands Zoetermeer. De bands Brisk en The Rockababes gingen de strijd met elkaar aan, maar de winst ging naar de meiden van The Rockababes.

Naast de mooie titel, wonnen de meiden ook een plek op het podium tijdens het UITfestival, wat de dag na Battle of the Bands plaatsvond. Daarnaast mogen beide bands een promoDVD opnemen bij JJ Music House.
Beide bands speelden vier nummers op het grote podium en lieten daarmee goed horen wat ze kunnen. De jury, bestaande uit Nadesh Ligthart, Thom Schotel en Guillaume van de Leuv zagen dan ook twee bands die aan elkaar gewaagd waren, maar verkozen uiteindelijk The Rockababes tot winnaar. Naast de optredens van de Brisk en The Rockababes, verzorgden Collision Course (de winnende band van vorig jaar), de Zoetermeerse coverband 4½ MEN en DJRowano Soldier spetterende optredens.
The Rockababes bestaan uit Merel (zang), Kirsten (drums), Tess (bass) en Donna (gitaar) en zijn begonnen als echte schoolband. De meiden hebben eerder dit jaar op Parkpop mogen optreden in Den Haag.


Foto door: Yentl Langenberg.

-advertenties-

-goede doel-