12A4739 Foto intentieverklaringDidier Dohmen, Patricia Huijbrechts, Evert de Glint


WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) en Cato wonen welzijn zorg hebben de eerste officiële stap op weg naar een fusie gezet met het ondertekenen van een intentieovereenkomst. De volgende stap is een onderzoek naar de bedrijfsinformatie van beide organisaties, zodat beide partijen weten wat ze aan elkaar hebben.


Dinsdag 11 september ondertekenden Evert de Glint (bestuurder WZH), Patricia Huijbregts (bestuurder WZH) en Didier Dohmen (bestuurder Cato) een intentieovereenkomst. WZH en Cato zijn van mening dat een nauwe samenwerking beide organisaties goed zal doen. Evert de Glint zegt hierover: “WZH en Cato hebben eenzelfde type cliënten, werkzaamheden en bedrijfscultuur, wat het aantrekkelijk maakt om de krachten te bundelen. Dat is goed voor de cliënten en medewerkers. Met Cato versterken wij onze kennis en de spreiding van onze activiteiten in de gemeenten waar WZH nu al actief is.”
Didier Dohmen vult aan: “Het doel van de fusie is dat de cliënten en bewoners er baat bij hebben, dat de kwaliteit van zorg verder toeneemt en er integrale zorg kan worden geboden door de samenwerking met andere diensten van WZH.”

-advertenties-

-goede doel-