Kaptana2 1210x820De Zoetermeerse broers Rick en Stefan Kappetein van de band ‘Kaptana’ – met een knipoog naar hun achternaam- presenteert vrijdag 7 september hun EP in De Boerderij. De '12 hours EP' van Kaptana is in mei al uitgebracht via de bekende streamingdiensten, maar nu komt ook de fysieke versie uit.

Het podiumcafé van de Boerderij was de uitgelezen plek voor de release omdat zij graag in hun thuisstad spelen. En omdat je feestjes het beste met je vrienden kunt vieren hebben zij bevriende bands uitgenodigd te komen spelen tijdens de release. Zo zal Downtown District het podium betreden met punkrock met een flinke dosis humor en rebelse inslag. Ook een goede vriend van de broers, Luc Groen, zal spelen op deze avond. Hij verzorgt een akoestisch optreden met zelfgeschreven songs.

De release van de EP en het optreden vinden plaats op vrijdag 7 september bij Cultuurpodium Boerderij aan de Amerikaweg 145. Aanvang van het concert is 19.30 uur en de toegang is gratis. De EP is te koop voor €5,- en kan na afloop van het concert gesigneerd worden.

-advertenties-

-goede doel-