2437 18898 HIRES arditoDe Zoetermeerse Publieksprijs voor Kunst & Cultuur 2018 wordt eind dit jaar weer uitgereikt en u kunt mee bepalen aan wie!

De Publieksprijs Kunst & Cultuur is bestemd voor de persoon, groep of vereniging die zich in het jaar 2018, verrassend of vernieuwend heeft onderscheiden op het gebied van kunst en/of cultuur.

Wie verdient het dit jaar om kans te maken op deze prijs? Alle inwoners van Zoetermeer kunnen een suggestie voor 20 oktober 2018 insturen, met een duidelijke toelichting waarom deze persoon of groep zou moeten winnen. Dit kan gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uit alle suggesties die zijn opgestuurd, zal een comité van aanbeveling, begin november, een vijftal kanshebbers nomineren. Deze groep maakt een paar weken later kans op de Publieksprijs Kunst & Cutuur 2018. Als Zoetermeerder bepaal je mee wie uiteindelijk met de prijs naar huis gaat! Na een spannende stemronde zal de winnaar een geldprijs van €1.000,- ontvangen en “het Bronzen Visdiefje”, een beeldje speciaal voor de Publieksprijs ontworpen door de Zoetermeerse kunstenares Fieke Hordijk. Vorig jaar ging Greg & Baud Productions er met de titel vandoor, na een spannende strijd met street artist Tobias Becker, Kunstenaarscollectief 1819, musicaltalent Johannes Eichwald en creatief ondernemer José Koebrugge. 

De Publieksprijs wordt, in opdracht van de gemeente Zoetermeer, georganiseerd door stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer.

 

-advertenties-

-goede doel-