image1Kern Kinderopvang bestaat 50 jaar. Om dit feestje te vieren nodigde Kern Kinderopvang alle kinderen van de buitenschoolse opvang (BSO) en de KIDSclub uit om mee op ‘wereldreis’ te gaan in de zomervakantie. Een vakantie vol avontuur, leerzame weetjes en de leukste activiteiten en uitjes.

 

Zon, zee, strand maar ook de jungle, de woestijn en besneeuwde bergtoppen. Zes weken lang bezoeken de BSO kinderen de mooiste plekjes van de wereld. Met een eigen paspoort checken de kinderen elke ochtend in bij de ‘douane’op de BSO. Elke dag bezoeken de kinderen een ander land.

image3  image5 

Op zoek naar oud-medewerkers 

Al drie generaties draagt Kern bij aan de ontwikkeling en toekomst van ‘onze’ kinderen. Op de kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang en de KIDSclubs, gaan zij dagelijks de uitdaging aan om alle kinderen een toptijd te bezorgen. Dit kan alleen door de inzet en passie van alle medewerkers. Voor de spetterende reünie op 19 januari 2019 is Kern Kinderopvang op zoek naar oud-medewerkers van de organisatie. Heb jij bij Kern gewerkt en wil je het jubileum mee vieren?  Schrijf je dan nu in via www.kern-kinderopvang.nl/reunie-kern-50-jaar

-advertenties-

-goede doel-