reggae festivalZomers relaxen bij JJ MusicHouse met het Caribbean Reggae Festival: op 11 augustus organiseert 4MTV in samenwerking met JJ Music House en partners de 1e editie van het Caribbean Reggae Festival. Deze editie staat in het teken van heerlijke zomerse Caribische muziek met een mix van relaxte reggae muziek.

Met tal van diverse bands, dj’s en muzikanten. Onder andere mega ster ‘The Soca Boy’ bekend van het nummer ‘Follow The Leader’ komt een spetterende optreden geven. Met zijn nieuwe single is hij terug van weggeweest en is hij klaar om weer veelvuldig optredens te verzorgen in Nederland.

Bestel snel je tickets online want er zijn maar een geringe aantal tickets beschikbaar.

Datum: zaterdag 11 augustus 2018

Aanvang: 14:00 - 23:00 uur

Deuren open: 30 min. voor aanvang

Entree: v.v.k. €10,-

 

The Dynamics

Vrijdagavond 10 augustus presenteert JJ Music House met trots het optreden van The Dynamics. Eerder bleek deze band als dé sensatie-act op het Zoetermeer Bluesfestival en het Pinkpop Bluesrock Festival. Frontman Chivy Kuhles, die toch al snel als beste en meest technische gitarist van de BeNeLux wordt bestempeld, heeft met zijn buitenaards vingervlugge gitaarspel het publiek versteld laten staan. Math Parinussa bespeelde als géén ander zijn bas en ‘drummerboy’ Stephen van Dolder gaf een geweldige solo weg op zijn zeer uitgebreide drumkit.

De 3 bandleden produceren zeer professioneel muziek, of het nou eigen werk is óf een bloedmooie cover. Inmiddels hebben The Dynamics 4 cd’s op hun naam staan en gaan zij volgend jaar een tour maken door Amerika.

Aanvang 21.00 uur, entree € 10,- (vvk € 7,50)

-advertenties-

-goede doel-