2 weken lang was het van Tuyllpark het decor voor het grootste outdoor speelparadijs van Nederland tijdens de eerste editie van het Zomer Spring Spektakel. Duizenden kinderen hebben zich tussen 14 en 28 juli in Zoetermeer kunnen uitleven op de vele springkussens en genoten van het lekkerste zomerweer.

0M3A1053  0M3A1159 



Op ruim 11000 vierkante meter stond een megacollectie van maar liefst 40 springkussens op de voormalig DSO velden naast het SilverDome. De kinderen konden niet alleen eindeloos springen, maar ook deelnemen aan diverse activiteiten zoals leren jongleren tijdens de circus workshops, survivallen tijdens de obstacle run of een rondje draaien in de kermisattractie. De ouders konden zich ondertussen vermaken op het overdekte terras, waar clown Mikkie er één groot feest van maakte met zn ballonnenshow en danswedstrijden.  

Het warme weer zorgde voor veel zweetdruppels, maar door de extra wateractiviteiten wist iedereen het hoofd koel te houden. Zo waren er spetterende watergevechten, draaide de sproeiers op volle toeren en zijn diverse springkussens omgedoopt tot waterglijbanen. Ook de ijscovrouw moest flink scheppen om alle hoorntjes te kunnen vullen.

Bezoekers uit de gehele regio wisten zo hun weg te vinden naar het Zoetermeerse Spring Spektakel. De organisatie kan dan ook terugkijken op een geslaagde eerste editie. Daarom wordt er door de organisatie inmiddels al uitgekeken naar de volgende zomervakantie in 2019.

-advertenties-

-goede doel-