BBCDe Business Breakfast Club Zoetermeer is op zoek naar een goed doel om de komende jaren te ondersteunen. De jaardonatie betreft circa € 8.000,-- en in drie opeenvolgende jaren zou een Zoetermeers Goed Doel geholpen kunnen worden met totaal € 24.000.

Het bedrag wordt bijeengebracht door ondernemers die zijn aangesloten bij de Business Breakfast Club Zoetermeer, en uitgegeven via Stichting Goede Doelen Zoetermeer. Stichting Allerliefst heeft de afgelopen drie jaar de donatie van BBC ontvangen en hiermee baby’s in arme gezinnen een goede start gegeven. Het nieuwe goede doel moet Zoetermeers zijn en een zichtbaar en tastbaar doel hebben. Het nieuwe goede doel verzorgt als tegenprestatie een keer per jaar het ontbijt voor de ondernemers van de Business Breakfast Club.

Goede Doelen die willen meedingen naar de donatie kunnen zich tot 1 september aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op 1 november houden drie genomineerden tijdens het BBC-ontbijt hun pitch, ondersteund door een zelfgemaakte video-impressie. Tijdens dit ontbijt wordt door de BBC-leden gestemd over welke genomineerde de donatie ontvangt.

 

Meedingen naar drie jaren donatie?


In de aanmelding:

  • Wie je bent en wat jouw stichting of vereniging doet;
  • De motivatie en wat de bestemming van de donatie is;
  • Wat de overige inkomsten van jouw stichting of vereniging zijn.
  • De contactgegevens.

-advertenties-

-goede doel-