André Huykman foto Pim Ras 005André Huykman (50) wordt per 1 september de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Zoetermeer. André Huykman is momenteel gemeentesecretaris van Leidschendam-Voorburg. Hij volgt in Zoetermeer Hennie Koek op die onlangs provinciesecretaris is geworden van de provincie Zuid-Holland.

Sinds 2014 is André Huykman gemeentesecretaris/algemeen directeur van Leidschendam-Voorburg. Daarvoor was hij concerndirecteur bij deze gemeente. Hij staat bekend om zijn bevlogenheid en ambitie om de kwaliteit van dienstverlening op een hoger niveau te brengen. Daar heeft hij zich in Leidschendam-Voorburg met succes op gericht. Ook heeft hij zich ingespannen om van de regio Haaglanden de meest innovatieve regio te maken.

André Huykmans hart ligt bij het openbaar bestuur. Hij werkte onder meer als manager, afdelingshoofd en beleidsadviseur in de gemeenten Dordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Gouda.

Huykman kijkt ernaar uit om invulling te geven aan zijn functie van gemeentesecretaris in Zoetermeer. ,,Ik verheug me erop om samen met de organisatie en het bestuur verder vorm te geven aan de invulling van de ambities van de gemeente Zoetermeer. Vanuit mijn overtuiging dat mensen en resultaten altijd boven systemen en procedures staan. Geen ‘mode’, geen ‘eendagsvliegen’, maar echte verandering en een toekomstgerichte manier van werken.”

-advertenties-

-goede doel-