DSC 1329 50pcEind deze week krijgen alle basisschoolleerlingen vakantie, zes weken lang uitrusten en leuke dingen doen. Voor alle thuisblijvers en voor iedereen die naast het inpakken van de koffers nog iets leuks zoekt om te doen met de kids, is er het 's Zomers Spring Spektakel bij Silverdome.

Van zaterdag 14 tot en met 28 juli is het twee weken rennen, springen, klimmen en klauteren over de velden aan de Van der Hagenstraat naast het SilverDome. Elke dag van 10:00 tot 17:00 staan alle medewerkers, inclusief clown, prinsessen en natuurlijk de ballonnenclown klaar om het voor de kinderen t/m 12 jaar een dag te maken om nooit te vergeten.

 

Met meer dan 40 springkussens, schminken, wateractiviteiten met warm weer én zelfs een kermisattractie is er meer dan genoeg te doen voor het hele gezin. Wil je uitdaging? Voor alle stoere kids is er een obstakel run van maar liefst 1 km! Deze is geopend vanaf 13:00 tot 16:00 uur.

Ook is er plaats om te schuilen voor de zon, een kleine regenbui of om gewoon even tot rust te komen. Als ouder/begeleider zal er een mooi plekje zijn om de kinderen in de gaten te houden bij het horecaplein, waar je kunt genieten van een fris drankje of een lekker kopje koffie of thee.

Alle informatie over het Springspektakel is te vinden op www.spring-spektakel.nl . Tickets zijn zowel online als aan de kassa verkrijgbaar.

Plattegrond springspektakel

-advertenties-

-goede doel-