Vanuit de FB groep Lola.s Berner sennen – Newfoundlander wandel en evenementengroep worden al een paar jaar wandelingen en evenementen voor Berner Sennen honden georganiseerd. Ook dit jaar hebben zij een bijzondere wandeling: door de sneeuw van SnowWorld.

afbeelding EdjeDe baasjes en honden houden van bijzondere uitjes, zo gingen de honden al eens varen op de Meervaarder en maakten zij een ritje per huifkar. Dit jaar hebben zij van operationeel manager Tim Hendriks van SnowWorld de mogelijkheid gekregen om sneeuwpret te garanderen voor alle honden en baasjes.

Buiten op een afgesloten stuk van het parkeerterrein kunnen honden en baasjes woensdag 11 juli genieten van sneeuwpret. Alle eigenaren van Berner Sennen en Newfoundlander honden mogen meedoen, de inschrijfkosten zijn 6 euro pp, waarvoor je ook een consumptie (koffie/thee of fris) met een apfelstrudel krijgt.

Bij het evenement zal een donatie actie zijn voor de opvang van honden van deze rassen die herplaatst moeten worden en die direct hulp nodig hebben op divers vlakken.

Voor inschrijvingen en informatie kunnen baasjes van Berner Sennen en Newfoundlander mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie : SnowWorld Zoetermeer

Buytenparklaan 30

Aanvang evenement : vanaf 12 uur tot 16.30 uur, woensdag 11 juli 

-advertenties-

-goede doel-