Foto 1 McCafé in McDonalds restaurant Zoetermeer Zilverstraat geopendMcDonald’s opent een McCafé in McDonald’s restaurant Zoetermeer Zilverstraat. McCafé is helemaal afgestemd op de wensen van de Nederlandse koffiedrinker met verschillende koffievariaties, thee en een ruim patisserie-aanbod.

Medewerkers van McCafé kunnen een aanvullende cursus bij een erkende Barista-school volgen. Zo is Wendy van Dam speciaal voor het McCafé in McDonald’s restaurant Zoetermeer Zilverstraat opgeleid. “Het leukste vind ik dat ik nu meer verschillende koffievariaties kan maken en daarmee ook de gast beter kan helpen bij het uitkiezen van een lekkere kop koffie. Ik kijk ernaar uit om onze McCafé gasten te verrassen met koffie en iets lekkers erbij’”, vertelt Wendy.

Duurzaam en eerlijk

De koffie van Segafredo en thee van Lipton in het McCafé is voor 100% afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen. Dit keurmerk garandeert dat bij de koffieproductie onder andere rekening is gehouden met de bescherming van het milieu en goede arbeidsomstandigheden voor de koffieboeren en hun gezinnen. Het overgebleven koffiedik gaat naar Koffie Recycling Nederland (KRN), om het te laten bewerken tot bio-pellets en briketten. Hiermee zet McDonald’s haar reststoffen opnieuw in voor een duurzaam gebruik van al haar koffie.

 

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-