springkussen 700x467pxDe eerste twee weken van de zomervakantie hoeft niemand zich te vervelen,  op het evenemententerrein aan de Van Der Hagenstraat bij Silverdome verrijst een groots Zomers Spring Spektakel. Outdoor springen, klauteren en klimmen voor kinderen tot en met 12 jaar.

Van 14 t/m 28 juli 2018 wordt de Van Der Hagenstraat in Zoetermeer omgetoverd tot een waar ‘s Zomers Spring Spektakel. Kinderen t/m 12 jaar kunnen hier van 10 uur in de ochtend tot 5 uur in de middag springen, klimmen en klauteren op meer dan 40 springkussens. Naast de springkussens zijn er ook andere leuke dingen te doen, kan je echte prinsessen ontmoeten, een rondje mee op de draaimolen of lachen met de clown. Naast deze activiteiten kunnen de stoere kinderen ook deelnemen aan de Obstakelrun van maar liefst 1 km.  

Het Spring Spektakel heeft voldoende schaduwplekken en waterspellen ter verkoeling als het heel warm weer is. Bij een kleine regenbui kan even geschuild worden onder een overkapping, maar als het echt heel slechte weer wordt kan worden uitgeweken naar de Silverdome.

Tickets zijn te verkrijgen via de online shop of aan de deur voor €6,00 per reguliere ticket. Kinderen tot 2 jaar krijgen gratis toegang en op vertoon van een stadspas of als je de 65 bent gepasseerd zijn er tickets beschikbaar voor een lagere prijs.  

-advertenties-

-goede doel-