bbq rvozOndernemersvereniging Raad Voor Ondernemend Zoetermeer organiseerde maandag 25 juni haar jaarlijkse zomer-BBQ bij de Hof van Seghwaert in Zoetermeer. In een setting die erg veel weg had van een groots en zonnig familiefeest kwam de slogan ‘RVOZ verbindt’ goed naar voren.

Na het welkomstwoord van voorzitter Benita van Wegen mocht wethouder Jan Iedema de aanwezigen toespreken, stelde een nieuw lid zich voor en had de Stadsdichter een passend gedicht over het buurtinitiatief. Maar toen kon de BBQ dan eindelijk beginnen. Aan een lange tafel midden tussen de perenbomen en de moestuin genoten de Zoetermeerse ondernemers en hun gasten, waaronder Floravontuur directeur Ruud Steggerda, wethouder Robin Paalvast, gemeenteraadsleden en burgemeester Aptroot,  van een drankje,  verschillende salades en een heerlijke hamburger, stokje saté of spareribs.

Er werden onderling ook veel nieuwe contacten gelegd. De aanwezigen lieten zich het eten goed smaken en genoten ondertussen van mooie en bijzondere gesprekken met hun tafelgenoten. Zelfs burgemeester Aptroot besloot toch een vorkje mee te prikken en genoot zichtbaar van zoveel tevreden ondernemers in zijn stad.

Meer informatie is te vinden op www.rvoz.nl  of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-