IMG 9719De 19e editie van het festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer vindt plaats van vrijdag 6 juli tot en met zondag 8 juli 2018 op de Markt van Zoetermeer. Drie dagen lang kunnen de bezoekers van dit festival, dat gratis toegankelijk is, proeven bij en kennis maken met diverse Zoetermeerse horeca-aanbieders.

Er is een gevarieerde keuze aan heerlijke, versbereide en ambachtelijke gerechten. Gedurende het festival spelen op het podium verschillende talenten uit de regio maar ook gevestigde namen uit het muzikale wereldje.

Deelnemers

De lijst met deelnemers is een mooie vertegenwoordiging van wat Zoetermeer culinair te bieden heeft. Bezoekers kunnen langs de paviljoens van Restaurant Bo & Ro, The Old Pal, Hudson Bar & Kitchen, Class by Jofel, 1892 Eten & Drinken/De Heeren van Soetermeer, El Pueblo, ROC Mondriaan, Hofstede Meerzigt, Geusz!, Indosnacks en Zinn IJssalon.

Activin Wine Group uit Zoetermeer, importeur van Bodega Norton en vele andere wijnen, draagt zorg voor het centraal terras.

Kids Culinair

Op zaterdag en zondag wordt er door De Drie Ballonnen in een speciaal ingericht paviljoen verschillende workshops gegeven voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De nadruk ligt vooral op samen creatieve en gezonde hapjes maken.

Muzikale programma

Op vrijdagavond treden tijdens ‘Zoetermeer Live’ diverse zangers & zangeressen uit de stad op onder begeleiding van een professionele liveband. Op zaterdag staan o.a. Claudia Robbens, Pagaja Unplugged, Bora Bora en The Freelance Band op het podium. Zondag spelen er diverse jazzmuzikanten en wordt het festival afgesloten door JeWelste, een formatie met geweldige muzikanten uit Zoetermeer.

Openingstijden en informatie

Culinair Zoetermeer opent vrijdag 16.30 uur het terrein en is geopend tot 00.00 uur. Op zaterdag is het festival van 13.00 uur tot 00.00 uur en op zondag van 13.00 uur tot 23.00 uur. Houdt er rekening mee dat de keukens van de paviljoens een uur eerder sluiten dan het terrein.

Toegang tot het festival is gratis. Bij de paviljoens kan uitsluitend met breekmunten betaald worden. Deze zijn te koop bij de kassa’s op het terrein. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Bodega Norton Culinair Zoetermeer of op www.culinairzoetermeer.nl

Fotograaf: Miranda Visser

-advertenties-

-goede doel-