Op de uitkijk voor de binnenkomst van de boot van Team BrunelDe SWKGroep legt ieder jaar de focus op een thema. Dit keer draaide het twaalf maanden lang om water. Een jaar vol waterbelevenissen. Honderden kinderen keken afgelopen zondag toe hoe ‘Team Brunel’ als vierde over de finish kwam van de Volvo Ocean Race.

Van watersport en de kracht van water tot het belang van een schone oceaan en drinkwater. De samenwerking met Team Brunel is voor de SWKGroep de ultieme combinatie van teamsport en samenwerking. Door acht maanden lang ‘mee te zeilen’ kregen de kinderen een unieke kijk op de zeilsport. Naast het ‘meezeilen’ kregen de kinderen waterpoloclinics, zeilclinics via Optimist on Tour, waterevenementen en nog veel meer. Met de finish van de Volvo Ocean Race werd het ‘Jaar van Water’ afgesloten.

In Scheveningen konden de kinderen bij de SWKGroep KidsCorner veel activiteiten in het teken van water doen. Van XL watermemory tot de Meneer Sushi speurtocht en andere uitdagende waterspellen. In de weekenden en op woensdag konden kinderen een gemotoriseerd motorbootje bouwen.

 

-advertenties-

-goede doel-