keerpunt buitenbadBuitenbad Het Keerpunt in het Van Tuyllpark opent zaterdag 30 juni weer voor de zomer. De afgelopen weken is hard gewerkt om het zwembad weer helemaal klaar te maken voor de zomeropening, alle baden werden schoongemaakt en weer gevuld met water.

Het buitenbad zal vanaf zaterdag weer 8 weken geopend zijn, zwemliefhebbers kunnen elke dag van 10 tot 17 uur komen zwemmen. Alleen als het heel slecht weer is, bij storm, onweer of harde regen wordt het zwembad gesloten. Dit wordt aangekondigd op de facebook pagina van het zwembad: www.facebook.com/buitenbad2018 

"We zijn altijd afhankelijk van het weer", zo vertelt de beheerder van het bad, "bij heel slecht weer heeft het geen zin om open te blijven, dan komt er toch niemand. Maar daarentegen kunnen we wel wat langer openblijven als het begin september nog heel mooie en warm is!". De entreeprijs voor een dagje zwemmen is €5,-, baby's tot 1 jaar mogen gratis naar binnen. Heb je een Zoetermeerpas? Met de keuzecheques die je bij de Zoetermeerpas krijgt, betaal je nog maar €1,- !

-advertenties-

-goede doel-