foto jumping jewels revival bandWie kent en bezocht niet de legendarische Sound of the sixties avonden in Zoetermeer? Uniek door het geboden programma met livemuziek van bekende Nederlandse, Engelse en Amerikaanse  bands uit de jaren 60. Bomvolle succesvolle woensdagavonden voor het wat oudere publiek in discotheek Locomotion en later nog in de Graanschuur. Het is al weer 6 jaar geleden dat de laatste Sound  (126e avond) werd georganiseerd in theater De Graanschuur.  Helaas moest door omstandigheden  met deze avonden worden gestopt.

De organisatoren van het eerste uur, Ruud van Wijngaarden, Jos Boekhout en John van Alff zijn in de afgelopen jaren door veel Zoetermeerders  benaderd om weer eens een Sound of the sixties avond  te organiseren. Een nieuwe Sound of the sixtiesavond kon dan ook niet langer meer uitblijven. Gekozen is voor een reünie. Helaas is het door verkoop en verandering van bestemming niet meer mogelijk om deze avond in Locomotion te houden. Uiteindelijk is dan ook gekozen voor een kleinschalige avond in het sfeervolle restaurant De Sniep aan de Broekwegschouw 211 te Zoetermeer. De organisatoren zijn dan ook bijzonder verheugd dat de eigenaren van De Sniep  (Fam. Van der Burg) direct enthousiast waren om hier deze reünie  te houden.

foto the scarletsDe reünie zal worden gehouden op vrijdagavond 29 november 2013 en is voor  iedereen toegankelijk. De avond begint om 20.00 uur en eindigt omstreeks 01.00 uur. Op deze avond treden 4 groepen  op. Gekozen is voor groepen  die reeds met veel succes op de Sound hebben gestaan t.w. de  Zoetermeerse Brilloos  (het “huisorkest” van The Sound), en de Haagse groepen The Scarlets         (o.a. bekend van hun Beatles repertoire), The Jumping Jewels Revival Band (met o.a. gitarist Hans van Eijk !) en natuurlijk Renée and the Alligators (de smaakmaker van vele Sounds).  Deze groepen staan ongetwijfeld  weer borg voor een ouderwets gezellige Sound of the sixties avond. De presentatie is in handen van Ruud van Wijngaarden. De achtergrondmuziek  tussen de optredens zal worden verzorgd door de toenmalige discjockey van The Sound of the sixties John van Alff.  De Zoetermeerse Musicshop uit de Dorpsstraat 112 c is de geluidsleverancier van deze avond. 

Kaarten in voorverkoop:€ 10,-- . Kaarten aan de zaal € 12,50 (indien nog voorradig).

U kunt hiervoor kaarten reserveren door een email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Uw reservering zal dan z.s.m. worden bevestigd. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via 0793316482. Ingesproken berichten worden uiteraard verwerkt, maar niet nagebeld, tenzij deze reünie is uitverkocht. Reserveringen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst.  Uw gereserveerde kaarten kunnen bij binnenkomst worden voldaan.

-advertenties-

-goede doel-