IMG 7880AOp 13 november openden de kinderen van de cursussen tekenen & schilderen en kinderatelier vol spanning en op een feestelijk manier hun tentoonstelling in het CKC. Hier lieten zij voor het eerst hun zelfgemaakte beelden, tekeningen en schilderingen zien.

Op deze mooie herfstdag openden de kinderen de tentoonstelling over de harde wind, storm, regen en omgevallen bomen in de herfst. Met optredens van violiste Roos van Rijn en twee liedjes door de musicalleerlingen van Karina Bes werd de tentoonstelling geopend  Vol spanning en enthousiasme lieten de kinderen hun zelfgemaakte kunstwerkjes zien aan alle ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes.

Er wordt altijd met veel plezier gewerkt in de lessen van juf Marga van der Gaag (tekenen en schilderen) en van juf Loulou Joolen (kinderatelier). Klein en gedetailleerd of juist robuust en spontaan, snel en veel of juist met alle tijd en aandacht; de expositie bevat werken van alle soorten en maten. Uiteraard zijn de kinderen supertrots op hun werkjes. In de beelden en schilderwerken kun je het eigen karakter van elk kind al terug zien.

De kindertentoonstelling ‘Alles in de wind’ is gratis te bezoeken tot en met 20 december 2013 aan de wanden en in de vitrines van het Atrium in het CKC aan de Leidsewallen. Op werkdagen tussen 9 en 21 uur en zaterdags tot 14 uur.

-advertenties-

-goede doel-