Peter van SambeekPeter van Sambeek exposeert tot en met 13 oktober in Ateliers BaZtille. Het oeuvre van Peter van Sambeek beslaat een periode van meer dan veertig jaar tekenen. Soms naar de natuur, soms portretten of stillevens. Iedere dag. De figuren waar Peter specifiek een portret van maakt moeten hem zelf boeien. Wat de landschappen betreft, daar is hij zelf geweest. Ruim dertig jaar woonde en werkte hij in de USA. 

Peter is een veelzijdig mens, want behalve tekenaar is hij een designer. Meerdere hotels, aan de andere kant van de oceaan, zijn door hem gerestyled met door hemzelf ontworpen inrichtingen. Zijn streven naar perfectie maakt dat hij het liefst alles zelf maakt. Of het nu een fauteuil, een slaapkamerameublement of een schilderijlijst betreft.

De meeste tekeningen van van Sambeek hebben slechts één kleur. En soms, heel subtiel, is er een geraffineerd accent. De opbouw van zijn tekeningen bestaat uit minuscuul kleine cirkeltjes. Zo minutieus opgezet en van een precisie, die doet verwonderen.

De tentoonstelling is te bezichtigen tot en met 13 Oktober 2013. Van donderdag tot en met zondag van 13.00 uur tot 18.00 uur. Of op afspraak. Telefonisch 0650655680.

Ateliers BaZtille : Rokkeveenseweg 46C, 2712 XZ Zoetermeer.

T.o. het gebouw Nutrihage Worrel & Jetten

www.ateliersbaztille.nl

-advertenties-

-goede doel-