CulinairAfgelopen weekend veranderde de Markt in Zoetermeer weer in het grootste en gezelligste terras van de regio: het was weer tijd voor Culinair. Hoewel het weer niet altijd meewerkte, werd het evenement toch goed bezocht.

Deze editie was een recordbreker: nooit eerder waren er zoveel Zoetermeerse deelnemers aan dit evenement. Met culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de Zoetermeerse horeca, gecombineerd met heerlijke bijpassende wijnen, speciaalbieren en zomerse cocktails was er voor ieder wat wils.

Er waren weer veel vertrouwde namen die meededen, zoals Hudson Zoetermeer, 1892 Eten & Drinken, ROC Mondriaan en Geusz! Maar er waren ook een aantal nieuwkomers op het festivalterrein, waaronder Sféra, Kiki at Franx, Créme de la Crêpe, Golden Tulip, Ministerie van Geluk en The Lemon Spirit.

En dit jaar was aan alles gedacht, inclusief de kwartfinale van het EK op zaterdag. Er waren twee grote LED-schermen op de terrassen geplaatst, zodat ook de voetballiefhebbers niets hoefden te missen.

Foto's: Ernst van Erkelens

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

 

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-