20240622 46527Het Sweet Lake Festival zorgde dit weekend voor veel drukte en reuring op de Markt. Genietend van het mooie weer kwamen veel mensen langs om te kijken en luisteren bij het festival, met op zaterdag grote namen als Frenna en Afro Bros en op zondag de Family Day waar veel ouders met hun kinderen van genoten.

Beide dagen stond de Markt vol met bezoekers die dansten en meezongen op de muziek. Het festival op zaterdag was vrijwel uitverkocht en ook op zondag waren er veel bezoekers.

 20240623 46569  20240623 46575


De Family Day had voor verschillende leeftijden kinderen een leuk aanbod. De DJ's kregen de hele Markt in beweging met dans en spelletjes zoals polonaise. De kinderen konden kleine speeltjes, zoals een bellenblaas, winnen als ze meededen, waardoor ze met nog meer enthousiasme dansten en sprongen. Op verschillende momenten was er een meet en greet met Smurfin of Bing, waarmee kinderen ook op de foto konden.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-