WhatsApp Image 2024 06 17 at 12.16.59 4Het Bierfestival, georganiseerd door de Lionsclub De Meerbloem samen met De Zoetermeerse Brouwerij, RAS Catering, Thirty Five en Candy Break steunt ieder jaar een goed doel. Dit jaar was de keus gevallen op Stichting Maja Anjohuis, die zicht inzet voor (ex)kankerpatiënten.

Al drinkend en genietend van bier, muziek, dans en gezellige contacten werd zo veel geld opgehaald voor het goede doel. Stichting Maja Anjohuis is een lokaal initiatief voor (ex-) kankerpatiënten en hun verwanten in Zoetermeer en is een warme plek voor mensen om te ontmoeten, delen, leren en verwerken. Het Maja Anjohuis organiseert inloopochtenden en activiteiten. Tijdens de inloopochtenden is de doelgroep van harte welkom voor een praatje onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook organiseert het Maja Anjohuis regelmatig creatieve workshops en actieve of informatieve bijeenkomsten.

WhatsApp Image 2024 06 17 at 12.16.58 1   WhatsApp Image 2024 06 17 at 12.16.59


Op het einde van de avond werd de donatie van het Bierfestival voor het Maja Anjohuis bekend gemaakt: maar liefst €4.000. En dit bedrag wordt nog verdubbeld door het Lions Questfonds, zodat het Maja Anjohuis €8.000 mag bijschrijven voor komende projecten. Christ van Gestel, Lionsclub De Meerbloem, reikte de cheque uit aan de voorzitter van Stichting Maja Anjohuis, Victor van der Bom. Ook de oprichters van het Maja Anjohuis, Maja en Henk Neijssel, waren aanwezig bij de uitreiking en waren ontroerd door het mooie bedrag dat zij mochten ontvangen. Maja Neijssel: “Dit is geweldig! Zoveel hadden wij echt niet verwacht! Er zijn heel veel plannen voor projecten, nu kunnen we deze ook verder gaan uitwerken en organiseren!”

Foto's: Leon Koppenol

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-