Rastaplas banner 2024 1Vrijdag en zaterdag 19 t/m 20 juli landt het gezellige Reggae & dub Festival Rastaplas weer op het Noord AA strand in Zoetermeer. Op alweer de 19e editie staan artiesten uit binnen- en buitenland die de unieke vibe van Rastaplas tot hogere sferen zullen brengen. 

Bij het festival is ook een camping waar bezoekers kunnen overnachten.  Ook is er een festivalmarkt met eten, drinken en speciale Rastaplas artikelen. Het is een culturele smeltkroes waar muziek, passie en diversiteit samenkomen. Elke act, van wereldberoemde namen tot opkomend lokaal talent, is zorgvuldig gekozen om een onvergetelijke ervaring te bieden. Rastaplas biedt een podium voor, niet alleen de oude reggae klassiekers, de grote internationale headliners, maar ook de nieuwe en lokale talenten. Het festival staat in de wijde omgeving van Zoetermeer goed bekend, mensen van alle leeftijden, culturele en achtergronden komen ieder jaar terug om de positieve reggae vibes van Rastaplas festival te ervaren.

Op de Line-up onder andere: Groundation, The gentleman's Dub Club en de Dub Arena.  Ook Unlisted fanatic, Kenny B., Omar Perry en Marcus Gad & Tribe zullen op het Festival te beluisteren zijn.
   

rasta repair kidsRepair Kids

Kinderen zijn van harte welkom bij Rastaplas, de entree voor kinderen tot en met 12 jaar is geheel gratis onder begeleiding van een volwassene. Er zijn veel activiteiten voor kinderen, zoals springkussens of Repair Kids. Repair Kids is een speciale zone op Rastaplas waar kinderen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. Hier kunnen ze knutselen met computers en allerlei andere materialen, leren hoe ze dingen in elkaar zetten en repareren. Het is een speelse en educatieve ruimte die de jonge geesten inspireert om te ontdekken, te creĆ«ren en te leren, allemaal in de energieke sfeer van het festival.

 

Kaarten verkrijgbaar via: https://www.rastaplasfestival.nl/tickets/

-advertenties-

-goede doel-