logo Avond4DaagseEr zijn voldoende vrijwilligers om de doorstart van de Avond4Daagse van start te kunnen laten gaan. De online-inschrijvingen blijven dit jaar wat langer open tm 30 april. Hier kunnen de mensen zich inschrijven als individuele lopers en zo de wachtrij bij de start ontlopen.

Bij de online-inschrijving krijgen de mensen per mail een startbewijs waarmee ze op donderdagavond na de 4e dag lopen snel hun medaille(s) kunnen ophalen. Extra voordeel is dat nu nog met de online-inschrijving de mensen €1- minder betalen dan tijden de vierdaagse.

De 4daagse start 13 mei en de laatste avond 16 mei. 

Wat wordt er anders dit jaar? Het wordt een feest!

De slotavond krijgt een extra leuk tintje doordat de Hoofd Sponsor Gro Up, met vele extra leuke activiteiten op de markt zal staan.

Er komt deze hele week een groot podium op de markt waar de Burgemeester zowel de aftrap als de afsluiting zal doen. Dit podium zal ook gebruikt worden om alle lopers een warming-up te geven met o.a. het Avondvierdaagse lied en het koningsspelen lied Daba die Daba daa van Kinderen voor Kinderen. De organisatie hoopt dan ook dat de kinderen inmiddels al een beetje geoefend hebben op deze danspasjes anders zal de mascotte van Gro Up hierbij graag een handje helpen door het voor te doen. Bewegen staat immers  centraal en een goede opwarming is belangrijk (en gezellig).

Daarbij zijn er een paar kramen waar iets te eten, te drinken of een ijsje ter verkoeling gehaald kan worden. 

Ook zal de organisatie van de Avond4Daagse dit jaar dankzij een actie vanuit de gemeente statiegeld opvangbakken ontvangen, hiermee wordt geld opgehaald voor het goede doel van dit jaar Happy Days. De organisatie hoopt veel op te halen voor dit goede doel zodat kinderen uit minder bedeelde gezinnen dit jaar op zomer kamp kunnen. Deze bakken zullen te vinden zijn op de markt en op de rustplaatsen.

Verder...

Wilt de Avond4Daagse graag aandacht vragen van alle lopers om de vrijwilligers die met moeite zijn geworven te helpen behouden. Dit door iedereen met respect te behandelen en begrip te tonen voor de verkeersregelaars die daar staan om een ieder veilig te laten oversteken. Zo houden we het gezellig voor iedereen en worden de vrijwilligers behouden om zo ook het volgende jaar een Avond4daagse te kunnen organiseren.

 Online inschrijven kan via www.avondvierdaagse-zoetermeer.nl

Ook voor vragen en informatie kunt u hier terecht of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-