laadpaal electrische autoHet aantal elektrische auto’s in de gemeente Zoetermeer neemt steeds verder toe. Er is dus ook steeds meer vraag naar voldoende openbare laadpalen. In Zoetermeer zijn op dit moment 390 openbare laadpalen, dit wordt uitgebreid met nieuwe locaties.


In een memo aan de raad laat wethouder Ter Laak dat er een voorstel is gemaakt voor 195 mogelijke nieuwe locaties in de stad. Inwoners kunnen van 10 t/m 28 april 2024 reageren op deze locatievoorstellen via de website DoeMee. Na de sluiting van de reactietermijn zijn de reacties zichtbaar op DoeMee.Zoetermeer.nl. De goedgekeurde of definitieve locaties worden op de plattegrond Locatiekaart laadpalen vastgelegd.
Als een inwoner vervolgens een verzoek indient voor een laadpaal, kan een vastgelegde locatie gebruikt worden voor het werkelijk plaatsen van de paal. Een verzoek door een inwoner kan daardoor snel afgehandeld worden.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-