bollywoodEen Bollywood Paas Party die komende zondag zou plaats vinden in het SilverDome is op last van burgemeester Bezuijen afgelast. De gemeente is bang voor ernstige verstoring van de openbare orde tijdens het evenement.

In spoedoverleg met de Lokale Driehoek, met de burgemeester, de officier van justitie en de politiechef, is donderdagochtend 28 maart besloten dat het feest op Eerste Paasdag, zondag 31 maart niet door kon gaan. De organisatoren zijn donderdagmiddag op de hoogte gebracht.

Volgens burgemeester Bezuijen gaat het om een reële veiligheidsdreiging, die niet weggenomen kon worden door minder aangrijpende maatregelen, zo is te lezen in een memo aan de gemeenteraad.
Tijdens de Bollywood Paas Party, wat werd aangekondigd als ‘Het feest van de Eeuw’, zouden artiesten optreden als Raymond Ramnarine, Savita Singh, Showtime en Rabinder Bholasing.

Anonieme telefoontjes

In een verklaring op de eigen Facebook-pagina legt organisator Kaise.nl uit dat de annulering het gevolg is van meerdere anonieme telefoontjes naar de politie, waarin werd gewaarschuwd voor mogelijke incidenten tijdens het feest in de SilverDome. De organisatie heeft nog geprobeerd het feest te verplaatsen naar een andere locatie, maar dit is niet gelukt. De organisator van het feest meldt dat iedereen die al een kaartje gekocht heeft zijn geld terug krijgt.

Niet de eerste afgelasting

Bollywood Paas Party is niet het eerste feest in Silverdome dat op het laatste moment afgelast wordt. Een maand geleden, op 10 februari, werd We Love SU slechts een aantal uur voor aanvang afgelast. Ook hier ging het om een veiligheidsdreiging voor de openbare orde.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-