Frans en Murphy mrt 2024Een hond is bij uitstek een stok achter de deur om eropuit te gaan. Wist u dat het verzorgen van een hond sowieso veel gezondheidsvoordelen biedt? Onderzoeken tonen aan dat spelen, wandelen en knuffelen met een hond, zorgt voor een betere vaatgezondheid.

Nooit te oud voor een kwispelende vriend

Maar wat als je zelf niet meer aan een hond kunt of wilt beginnen? Dan biedt Stichting OOPOEH uitkomst. OOPOEH matcht senioren (55+) aan een oppashond in de buurt om er gezellig samen op uit te gaan. Zo ervaren senioren wél de lusten maar niet de lasten van het hebben van een hond!

Zoetermeerse hondjes zijn er klaar voor

Frans en Murphy2 mrt 2024 In Zoetermeer staan er 11 hondjes te trappelen om samen met een lieve oppas van de eerste lentedagen te genieten. De matchmakers van de stichting staan dan ook klaar om senioren die interesse hebben in een oppashond te helpen en te begeleiden bij het vinden van een passende match, die helemaal aansluit bij de wensen. Elke week oppassen of juist af en toe een dagje. Er is voor elk wat wils.

Senioren (55) die interesse hebben, kunnen zich kosteloos en vrijblijvend aanmelden via www.oopoeh.nl of gratis bellen naar 0800-8011.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-