SNEAKY GWie weer eens een avondje dampende discostampers en vette soulkrakers wil beleven is zaterdagavond 9 maart bij JJ Music House aan het juiste adres. De 10-koppige band Sneaky G barst van de energie en spettert van het podium.


De band heeft alles: een funky blazerssectie, charmante zangeressen en een zanger met een ruige strot. Laat je meeslepen op de swingende disconummers van weleer waarbij gegarandeerd de voeten van de vloer willen gaan.
Aanvang van deze disco & soul avond is 20.30 uur. Tickets, € 10,-, zijn verkrijgbaar via de site www.jjmusichouse.nl.

 

Utrechtse coverband Insert Coin(s)

Zondagmiddag 10 maart schittert de Utrechtse coverband Insert Coin(s) op het podium bij JJ Music House en is het tijd voor Rock en Relax. Insert Coin(s) zorgt met o.a. driestemmige vocalen, vlammende gitaarsolo’s, melodieuze toetspartijen, strakke bas en raggende drums voor een veelzijdig poprock-repertoire. Van heerlijke luisternummers om bij weg te zwijmelen tot scheurende rock om weer helemaal wakker te worden, het komt allemaal voorbij. Insert Coin(s) bestaat sinds 2019 en heeft de volgende bezetting: Renée (zang), Walter (zang en gitaar), Mark (gitaar en backing vocals), David (toetsen), Remco (basgitaar) en Roel (drums).
Aanvang: 15:00 uur, entree: € 5,-

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-