20200330 17737Oud-burgemeester Aptroot, van 2012 tot 2020 was hij burgemeester van Zoetermeer, gaat nu echt met pensioen, kondigde hij aan via Facebook. Na zijn burgemeesterschap in Zoetermeer was Aptroot nog waarnemend burgemeester in Wassenaar, Voorschoten, Hilversum, Hoeksche Waard en nu in Wijdemeren.

Charlie Aptroot stopte in maart 2020 als burgemeester in Zoetermeer, hij werd dat jaar 70 jaar en dat is voor burgemeesters de leeftijdsgrens. Voor waarnemend burgemeesters geldt deze leeftijdsgrens echter niet en zo was Aptroot de afgelopen jaren in nog 5 gemeenten tijdelijk burgemeester. Op dit moment is Aptroot nog waarnemend burgemeester in Wijdemeren, een gemeente tegen Hilversum aan met rond de 24.000 inwoners.
Charlie Aptroot laat op zijn Facebookpagina weten: ”Nee, ik wil niet achter de geraniums, maar na meer dan 50 jr werken ga ik 31 maart as met pensioen. Dat heb ik een half jaar geleden besloten en afgesproken bij start laatste baan, wnd. Burgemeester Wijdemeren. Ik ga met Heleen en familie nog meer genieten, meer tijd voor elkaar. Ik zal zeker ook het werk, de collega’s en vele mooie contacten missen. Heel veel dank daarvoor gedurende al die jaren.“

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-