IMG 5197 Verbeterd NR
De bezoekers van Fascinating Jazz konden zondag 3 maart nog éénmaal genieten van bluesgroep Barrelhouse. Barrelhouse heeft aangekondigd dat ze hun 50-jarig bestaan, dit jaar willen afsluiten. De organisatie van Fascinating Jazz was dan ook heel blij dat de groep nog bij hen op het podium wilde staan.


De band heeft een aantal podia in ons land uitgezocht waar ze hun afscheidstournee zullen houden en Fascinating Jazz maakte daar ook deel van uit. Reeds afgelopen december bleek, gezien het aantal reserveringen, dat er al grote belangstelling was en het concert was geheel uitverkocht.

 DSC08614 Verbeterd NR  IMG 5215 Verbeterd NR


Deze in 1974 opgerichte bluesgroep met vocaliste Tineke Schoemaker, heeft in alle jaren van hun bestaan een ‘eigen geluid’ weten te creëren en te behouden. Verder de broers Guus en Johnny Laporte (gitaar), Han van Dam (piano), Jan Willem Sligting (bas, accordeon en mondharmonica) en Bob Dros (drums).
Er werd op 3 maart ook een ode worden gebracht aan een zeer gewaardeerd team- en bestuurslid van Zoetermeer Jazz en sponsor van Fascinating Jazz. Ferry Heilbron overleed helaas op 2 augustus 2023.

Foto's: Ineke van der Sman en Ernst van Erkelens, meer foto’s op: https://eu.zonerama.com/ZoetermeerJazz/Album/11156714

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-