stadsiftarDe ramadan vastenmaand start op 11 maart, moslims eten en drinken dan niet tussen zonsopgang en zonsondergang. Na zonsondergang wordt het vasten verbroken met de iftar, een gezamenlijke maaltijd. ILOZ nodigt geïnteresseerden uit voor de jaarlijkse Stadsiftar op woensdag 13 maart.

Deze avond is niet alleen een moment van samenzijn voor degenen die de ramadan vieren, maar een uitnodiging aan álle inwoners van Zoetermeer - ongeacht achtergrond of geloof - om deel te nemen aan een avond vol cultuur, gemeenschap en heerlijk eten. Dit jaar is de speciale gast op de Stadsiftar mevrouw Shefali Razdan Duggal, Amerikaanse ambassadeur. Shamier Madhar, voorzitter ILOZ: “Wij zijn vereerd en trots dat we de Amerikaanse ambassadeur als speciale gast hebben deze avond. Haar aanwezigheid is een prachtige gelegenheid voor inspirerende gesprekken en het bouwen van bruggen tussen culturen.”

Aanmelden voor de Stadsiftar

Deelname aan de Stadsiftar staat open voor alle Zoetermeerders en de toegang is gratis, maar deelnemers moeten zich wel van tevoren aanmelden. Het aantal plaatsen is beperkt en de belangstelling is groot. Meld je dus snel aan via de website https://iloz.org/iftar2024/ om zeker te zijn van een plek.
Waar? Projectbureau Entree, Boerhaavelaan 33, Zoetermeer
Wanneer? Inloop vanaf 17:45, programma 18:15 - 20:30

Deze avond belooft een prachtige samenkomst te worden waarbij iedereen welkom is. Het maakt niet uit of je de ramadan viert of gewoon nieuwsgierig bent naar de culturele rijkdom van onze stad; iedereen is welkom om samen de diversiteit en verbinding in Zoetermeer vieren.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-