Griekspoor heeft markeringstippen aangebracht bij de Jennetunnel in ZoetermeerMensen met een visuele beperking kunnen nu veilig gebruikmaken van de trappen bij de Wethouder Jennétunnel bij station Zoetermeer-Oost dankzij de recent, door civieltechnisch bedrijf Griekspoor, aangebrachte blindegeleide markeringen. Hierdoor wordt het gebruik van deze trappen aanzienlijk veiliger.

In opdracht van Gemeente Zoetermeer heeft civieltechnisch bedrijf Griekspoor, blindegeleide markeringen aangebracht op de trappen van de Wethouder Jennétunnel. Het bijzondere aan deze aanpak is dat het frezen van geulen of richels in de traptreden niet nodig is. De markeringen, in de vorm van stippen, zijn achteraf met epoxyhars op de traptreden aangebracht. Deze contrasterende en licht bollende stippen dienen om de contouren van de traptreden duidelijker aan te geven, waardoor het risico op struikelen of vallen wordt verminderd.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-