inZet tijdens NLdoet foto Stichting PiëzoNLdoet is dit jaar op vrijdag 15 maart, dan steekt heel Nederland de handen uit de mouwen bij de grootste vrijwilligersactie van het land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Diverse locaties van inZet sluiten aan bij deze actie en verwelkomen vrijwilligers graag bij hun activiteiten.

Bij inZet Centrum wordt het Atrium schoongemaakt en klaargemaakt voor het voorjaar. Ook worden moestuinbakken gemaakt om kruiden in te kweken. De kruiden zullen gebruikt gaan worden bij de kookactiviteiten voor ouderen en kinderen. Na afloop van de werkzaamheden genieten alle deelnemers samen van een lekkere en welverdiende lunch. Je bent welkom van 10:00 tot 13:30 uur aan het Rakkersveld 253. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 079-8885550.

Bij inZet Meerzicht gaat het team enthousiast aan de slag met de binnenplanten op de locatie, zodat de locatie straks lekker groen en fleurig is. Het werken wordt na afloop beloond met een gezellige High Tea. Wie zin heeft om te helpen, is welkom van 12:00 tot 14:00 uur aan de Uiterwaard 21. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 079-3229453.

Bij inzet Buytenwegh gaat NLdoet aan de slag in de binnentuin en in de tuinen en het groen rondom de locatie, onder begeleiding van een ervaren tuinvrijwilliger. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd. Er is wat lekkers bij de koffie en na afloop zijn er broodjes en soep. Help je mee? Van 10:00 tot 13:00 uur aan de César Franckrode 64. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 079-8887474.

Wil je wat anders doen dan groen? Bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats in Winkelcentrum Buytenwegh worden er samen met vrijwilligers van de Pelgrimshoeve meubels gepimpt. De meubels zullen deels door de Pelgrimshoeve worden verkocht en zijn deels bestemd voor enkele buurtinitiatieven. Na afloop wordt afgesloten met een kopje verse soep. Teldersrode 25 (Winkelcentrum Buytenwegh) Van 10:00 tot 13:00 uur. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 079-8881928.

Wil je graag meer weten over deze dag of wil je meedoen als vrijwilliger en je aanmelden? Je bent van harte welkom om contact op te nemen met de betreffende locatie. De vrijwilligers en medewerkers op de locaties kunnen je ook meer vertellen over al het andere vrijwilligerswerk dat je bij inZet kunt doen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-