IMG 6234

Afgelopen week straalde winkelcentrum Meerzicht van de liefde ter ere van Valentijnsdag. Het winkelcentrum was prachtig versierd en een lange hoffelijke dame deelde op Valentijnsdag in de middag gratis rode rozen uit aan bezoekers.

Valentijn 2Valentijn 3Terwijl de lente langzaam nadert en de natuur ontwaakt met blaadjes die zich ontvouwen aan de bomen, krokusjes en narcissen tevroorschijn komen en de vogeltjes hun liefdesnestjes bouwen, liet ook winkelcentrum Meerzicht de liefde niet onopgemerkt voorbij gaan.

 

 Valentijn 4Valentijn 7Het winkelcentrum was versierd met hartjes en Love teksten en op Valentijnsdag zelf liep daar een hele lange hoffelijke dame gratis rozen uit te delen, aan jong en oud, voor jezelf, of om aan je geliefde te geven. Ook kinderen wisten wel een lief iemand te bedenken: als ze nog geen vriendje of vriendinnetje hadden, dan werd mama of papa wel spontaan genoemd aan wie ze hun roos cadeau wilden doen.

 

Valentijn 5Veel mensen waren daarom ook blij verrast met deze mooie hartverwarmende actie die namens het winkelcentrum werd aangeboden. Door de grote belangstelling waren de ruim 400 rozen snel verdeeld onder het winkelend publiek en kon iedereen met een glimlach en een roos huiswaarts keren, wetende dat de liefde en vriendelijkheid overal te vinden is, zelfs in het hart van winkelcentrum Meerzicht

Foto’s en tekst Marja de Laaf 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-