Foto bij persberichtBrigitte Beck exposeert tot 1 mei 2024 op de veranda op de 1e etage van het Woonzorgcentrum Vivaldi aan de Brechtzijde 45. Brigitte Beck is beeldend kunstenares en kunstzinnig therapeute in Zoetermeer en werkt vanuit haar eigen atelier.

Ten aanzien van haar gedrevenheid zegt zij het volgende: “Scheppend bezig zijn is mijn passie! De grootste opdracht die ik voel als kunstenaar is om wat achter de zichtbare wereld ligt zichtbaar te maken. De engelen, de kosmische scheppingskrachten in de atmosfeer, in de natuur en in onszelf. De wereld is mijn inspiratiebron. In het woord luisteren zit het woordje lui. Door stil te zijn, achterover te leunen en 'lui' te worden en te luisteren vind ik inspiratie. Ik ga dan aan de slag om te schilderen wat ik hoor en daar komt dan ook het zien in beelden bij. Ik noem deze expositie 'Angels talk', want het 'fluisteren' van de engelen vind ik terug in de elementen aarde, lucht en licht, water en vuur of warmte. Steeds meer mensen hebben engelervaringen. Het mooie is dat mensen er ontroerd door raken, de beelden herkennen; er ontstaat gesprek en ontmoeting. Als je voor de schilderijen staat is het nog niet af. Het moet nog gehoord of gezien worden. Ik nodig u dan ook van harte uit om mijn schilderijen af te komen kijken."

De door de Kunstcommissie Palet Welzijn georganiseerde expositie is gratis toegankelijk voor geïnteresseerde bezoekers tijdens de openingstijden dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur. Voor nadere informatie over de schilderijen kunt u zich wenden tot Brigitte Beck mobiel 0640710881 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-