IMG 3113Alle kleuters kwamen donderdag 25 januari in hun pyjama naar school voor de Nationale voorleesdagen. Voordat de kinderen genoten van een voorleesontbijt mochten ze in de aula luisteren naar het boek ‘Help! Een verrassing!’, voorgelezen door meester Wim, de directeur van basisschool Da Vinci.

Het is een jaarlijkse traditie dat meester Wim voorleest bij de kleuters tijdens de Nationale voorleesdagen. De kinderen zijn muisstil en luisteren naar het verhaal. Het enthousiasme van de kinderen tijdens het voorlezen is fantastisch. Daarom is voorlezen ook heel belangrijk, de taalontwikkeling en fantasie worden gestimuleerd en het bevestigt, voorlezen is heel leuk!
Daarna hebben de kinderen in de klas samen ontbeten. Het voorleesontbijt is verzorgd door de Ouderraad. De tussendoortjes zijn die dag maar overgeslagen.
Ook de sfeer proeven op basisschool Da Vinci? Op vrijdag 12 april 2024 is er een Peuterochtend, waarvoor u zich kunt aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-